Bedste Disk Partition Software til Windows Server 2012 R2

af Lance, Opdateret den 27. juni 2022

Harddisk er en uundværlig komponent i en server, en pålidelig partitioneringssoftware er nyttig til at administrere diskpartition. Der er en indfødt gratis partitionschef in Windows Server 2012 og R2, men det er ikke perfekt. Ud over de grundlæggende handlinger til at oprette, slette og formatere partition, skal serveradministratorer formindske, udvide, flette, kopiere, konvertere diskpartition osv. En pålidelig serverpartitionssoftware kan hjælpe dig med at udføre disse opgaver nemt og sikkert. I denne artikel vil jeg introducere den bedste diskparitionssoftware til Windows Server 2012 (R2).

Hvad er der inde i serverpartitionssoftwaren

Re-størrelse Disk Partition

Krymp, udvid, flyt og flet partitioner for at optimere pladsforbruget uden at miste data.

Partitionsstyring

Opret, slet, format, Explorer-partition, Skift partitionsetiket og drevbogstav, indstil aktiv partition osv.

Konverter diskpartition

Konverter MBR-disk til GPT, Konverter logisk partition fra / til Primær, Konverter NTFS-partition til FAT32.

Indendørs

Klon & migration

Migrer OS til ny disk, klon hele disken eller en enkelt partition for at tage backup af eller migrere data.

System Optimering

Partitionsdefragmentering, Rettelse af filsystemfejl, Scan dårlige sektorer, Initialiser disk, se disk / partitionegenskaber osv.

Datasikkerhed

Skjul partition, indstil attribut til skrivebeskyttet, slet data på disk / partition / ikke-allokeret plads.

Hent denne partitionssoftware i Windows 2012 server, vil du se hovedvinduet med 5 sektioner.

  1. Alle enkeltpartitioner med detaljerede parametre.
  2. Alle fysiske og virtuelle diske (RAID-matrix) med grafisk struktur.
  3. Tilgængelige operationer til en valgt disk eller partition. (Du får vist de samme indstillinger ved at højreklikke på.)
  4. Ventende operationer, alle handlinger, du udfører, udføres ikke med det samme, i stedet vil de blive vist der som verserende.
  5. Annuller, gentag eller apply de ventende operationer.

I modsætning til andre diskpartitionsværktøjer der viser alle indstillinger, NIUIBI lister kun de tilgængelige operationer for at holde interface rene, utilgængelige indstillinger skjules automatisk.

Safest disk partition software til Windows Server 2012 R2

Data er vigtigst for en server, men der er potentiel risikotab for datatab, mens der ændres størrelse på partitioner eller foretages anden ændring, fordi parametrene på al tilknyttet disk, lydstyrke og filer skal ændres helt korrekt. Enhver forkert parameter kan forårsage systemstartfejl, partitionskorruption eller datatab. Udover softwarefejl forårsager nogle hardwareproblemer såsom strømafbrydelse også skader. Derfor skal du bedre køre pålidelige og sikker partitionssoftware til din server.

Nogle serveradministratorer er ikke opmærksomme nok og fandt ud af, at det er for sent, når der opstår skade. De fleste serveradministratorer vil sikkerhedskopiere serveren før enhver handling, men det er ikke nok. For eksempel: Når systemet eller et drev blev beskadiget, koster det flere timer eller endda en hel dag at gendanne, verificere dataintegriteten og afslutte andre operationer. Det er uden tvivl en katastrofe, hvis en server er offline i så lang tid. Hvis sikkerhedskopieringen ikke er i realtid, vil nogle data desuden gå tabt.

Bedre end anden partitionssoftware til Server 2012, NIUBI Partition Editor har avancerede teknologier til beskyttelse af system og data:

Fordi det ikke kræver genstart af serveren for at klone diskpartitionen, kan du køre NIUBI Partition Editor til klon system disk regelmæssigt. Når din systemdisk er nede af en eller anden grund. Du skal bare genstarte og vælge backup-disken for at starte direkte. Det her er super hurtigt.

Hurtigste partition manager til Windows Server 2012 R2

File moving

Det er også vigtigt at holde serveren kørende online, men når du kopierer disk, krymper en partition mod højre eller flytter en partition, kræver det server genstart at fortsætte. Jo flere filer i denne partition eller disk, jo længere tid til at blive færdig. En god algoritme er meget vigtig og nyttig for at spare tid.

Takket være den unikke filbevægelsesalgoritme, NUIBI Partition Editor is 30% til 300% hurtigere end anden diskpartitionssoftware til Windows Server 2012. Under nogle forhold, såsom meget lav RAW, meget høj CPU-brug eller stor mængde filer, kan det være 5 gange hurtigere. Dette er strengt testet. Hvis det er muligt, kan du sammenligne det med andre værktøjer i samme stand med en timer.

Anden benefits af NIUBI partition editor forum Windows 2012 server

Udvid NTFS-partition online

Den indbyggede Hot Resize-teknologi kan udvide NTFS-partition i Windows uden genstart. I dag er de fleste partitioner på lokal harddisk formateret som NTFS, så luk andre kørende applikationer og åbner filer / mapper i en partition, NIUBI kan udvide denne partition undervejs.

De ventende handlinger, der er markeret som Afkrydsning kan gøres i Windows, og de andre, der markeres som kræver genstart af serveren.

Understøttet flere lagre

NIUBI Partition Editor er kompatibel med Windows Server 2022, 2019, 2016, 2012, 2008, 2003 og Small Business Server/Home Server. Dette serverpartition manager understøtter alle typer lokal og aftagelig harddisk, alle typer RAID-hardware, VMware / Hyper-V-virtuelle maskiner, USB-flashdrev og hukommelseskort.

Hvordan man administrerer diskpartition i Windows Server 2012 R2

På grund af dets databeskyttelse og hurtige ændring af størrelse, let at bruge med pæn grænseflade såvel som masser af disk / partitionadministrationsfunktioner, NIUBI Partition Editor anbefales som den bedste partitionssoftware til Windows Server 2012/2016/2019/2022/2011/2008/2003.

DOWNLOAD