Oversigt over serverpartitionresizer

Det mest almindelige partitionsproblem for computerbrugere er, at Windows systempartition løber tør for plads, Windows systempartition skal udvides.

Desuden kræver stigende mængder af information virksomhederne bedre brug af deres harddiskplads, så behovet for at ændre størrelsen på partitioner er vigtigere end nogensinde før. Men for de fleste brugere kræver det at ændre partitionsstruktur Windows geninstallation og format af operativsystemet.

Med dette Resizer til serverpartition, kan du nemt ændre størrelse på partitioner på Windows Server 2008/ 2003/2000 uden datatab, hurtigt og nemt. Det er ikke kun en Windows Server partition resizer, men også et diskhåndteringsværktøjssæt til bedre styring og vedligeholdelse af servere.

Sørg for datasikkerhed med denne serverpartitionsresizer

Alle operationer med harddiske er kritiske, og pålidelighed af ydelse er et af de vigtigste krav, når du vælger partitionssoftware. Det her Serverpartition manager er ikke kun pålidelig i sig selv med indbygget Forbedret databeskyttelse men også integreret med guiden Disk & Partition Copy for at sikre 100% datasikkerhed. Det anbefales stærkt af mange fagfolk og redaktører.

Nøglefunktioner i denne serverpartitionsresizer

Disse fejlfri harddiskstyringsfunktioner samles: Partition Manager, Partition Recovery, Disk & Partition Copy og Dynamic Disk Conversion. Det giver brugeren mulighed for at ændre størrelse, flette, opdele, udvide system og datapartition. Oprette, slette, formatere, kopiere, gendanne, reparere partition osv. Med funktionen Tilpas størrelse kan du udvide NTFS-systempartition uden genstart.

Sådan ændrer du størrelse partition med denne serverpartitionsresizer?

- Det er ekstremt let at resize Windows Server scores. Bare træk og flyt på diskkortet for at skrumpe en eksisterende datapartition for at få noget ikke tildelt plads, og så kan du nemt udvide systempartitionen, ikke nødvendigt at slette eller formatere.

- Alle handlinger, du foretager på serveren, vises i kolonnen "Betjening afventer", som du kan se på.

- Hvis systempartitionen er NTFS, kan du udvide den uden genstart.

Trin 1, Start Partition Magic Server, ser du alle diske og partitioner, der er forbundet med din server og ledig plads, brugt plads og andre egenskaber for hver partition.

Ændre størrelse på boot-partition

Højreklik på datapartitionen, og vælg "Resize", i pop op-vinduet, træk venstre kant til højre for at krympe den.

Krymp datapartition

Der vil være noget ikke tildelt plads bag systempartitionen.

Ikke tildelt plads oprettet

Trin 2, højreklik på systempartitionen og vælg "Resize", i pop op-vinduet, træk højre kant til højre for at holde det ikke-tildelte rum.

Udvid systemstartpartition

Klik på "Apply"at fortsætte, færdig.

Partition ændret størrelse

Nu har du en "ny" server, der kan bruges i lang tid igen.

 

Benefits af denne serverpartitionsresizer

  • Alt-i-en partitionsløsning - Alle dine partitions- og diskvedligeholdelseskrav kan opfyldes.
  • Forbedret databeskyttelse - intet datatab
  • Hot Resize - Udvid NTFS-systempartition uden genstart
  • Let at bruge og brugervenlig grænseflade og arbejder hurtigt
  • Pålidelige, mange Fortune 500-virksomheder vælger det for at vedligeholde deres servere

For virksomhedsbrugere Ubegrænset udgave tillader ubegrænset brug i din virksomhed for at spare tid og penge.